ʻAʻole maopopo iaʻu kahi nozzle e hoʻohana ai i ka hoʻohana ʻana i ka puncher niho no ka manawa mua?E haʻi wau iā ʻoe pehea e hoʻomaka ai!

ʻO ka poʻe i hoʻomaka e hoʻoloheolakino wahaa mākaukau hoʻi e hoʻomaka i ka hoʻohana ʻana i ka niho ke hopohopo nei no ka hoʻohana ʻole ʻana a ʻaʻole ʻike i ka hana o nā nozzles like ʻole?

Ua hoʻokaʻawale pono ʻo Xiao Bian i nā mākau a me ka mālama ʻana no ka poʻe hoʻomaka i nā kuʻi niho, a me ka mea e hana ai me nā nozzles ʻelima.Ma hope o ka heluhelu ʻana, hiki iā ʻoe ke hoʻoponopono i kāu mau kānalua ~
Mokulele wai niho

ʻO ka mua, wehe i ka puka wai o kanihokuʻi a wehe paha i ka pahu wai a hoʻohui i ka wai mehana.

E hoʻouka i ka nozzle āu e pono ai, a hoʻokomo iā ia ke lohe ʻoe i ka "click" ~ Ke hoʻololi i ka nozzle a i ʻole ka wehe ʻana i ka nozzle, e kaomi a paʻa i ke pihi liʻiliʻi ma ka ʻaoʻao.

Hoʻopili pinepine ka poʻe i ka hoʻohana ʻana i nā kuʻi niho.Nui nā ʻano nozzles.He aha lākou e pili ai?

ʻO ka nozzle maʻamau: hoʻomaʻamaʻa maʻamau, kūpono i nā hoaaloha me ke kūlana waha maʻamau.E hoʻomaʻemaʻe i ka maʻi bacteria a me nā ʻōpala meaʻai ma waena o nā niho.He kūpono no ka hoʻohana ʻana ma hope o ka ʻai ʻana.E lomilomi i ka ʻāʻī a hoʻomaha i ka periodontium i ka manawa like.

Nozzle Orthodontic: kūpono i ka poʻe e hoʻohana i nā pale i ka wā o ka orthodontic.Hoʻolālā ʻia kona bristles e hoʻohana ʻia a puni nā braces orthodontic, nā lei aliʻi, nā alahaka a me nā implants.

Nozzle ʻeke periodontal: He kūpono loa ia no ka poʻe me ka periodontitis a me ka gingivitis.Hiki iā ia ke hoʻomaʻemaʻe loa i ka laina wai palupalu i ka ʻeke niho.
Mokulele wai niho

Nozzle Plaque: nozzle ʻoihana me nā bristles.No nā mea hoʻohana me ka plaque niho koʻikoʻi, kūpono ka hoʻolālā bristles kūikawā no ka poʻe i loaʻa i nā implants niho, nā niho niho, nā alahaka niho.

Nozzle scraper alelo: hoʻohana nui ʻiauhi ʻōlelo maʻemaʻe.E hoʻomaʻemaʻe i ka maʻi bacteria e hoʻoulu ai i ka hanu ʻino i loko o ka ʻāpana paʻakikī e palaki ma hope o ke alelo, a ʻoi aku ka hou o ka hanu.

Ua aʻo anei ʻoe?


Ka manawa hoʻouna: Sep-30-2022